A cég története

Joseph Priel 2019

Az Euromedic vállalatcsalád 25 éve áll a magyar egészségügy szolgálatában, lefedve az egészségügyi ellátás minden területét. Az Euromedic vállalatcsaládot Joseph Priel Fromowitz izraeli üzletember alapította 1995-ben elsősorban az állami tulajdonú kórházak ellátására. Az egykori cégcsoport alapító, elnök és cégtulajdonos 2018 december 1-jén bekövetkező halála utána, felesége Edna Priel Fromowitz vette át a cég irányítását.

Az Euromedic vállalatcsalád elkötelezett a magyarországi kórházi gyógyszerellátás folyamatos és zökkenőmentes biztosításában.

A cég intézmény-ellátási részlege forradalmian új megoldást vezetett be azzal, hogy ötvözte a gyógyászati anyagok pályázaton keresztüli beszerzését, az egészségügyi intézmények gyógyszerkészlet-nyilvántartó rendszerével. A megalakulás óta eltelt időszakban az Euromedic az egészségügyi szolgáltatók nagy megelégedésére az ágazat egyik meghatározó szereplője lett Magyarországon.

A családi tulajdonú cégcsoport nagy hangsúlyt fektet a tradicionális értékek megőrzésére, mindemellett a folyamatos fejlődést is szem előtt tartva arra törekszik, hogy a magánszektor évről évre növekvő igényeinek, minőségi kiszolgálásának is megfeleljen. 2018. áprilisától az Euromedic termékportfóliójának folyamatos bővítésével megkezdte a közforgalmú patikák eredményes ellátását.

A cégcsoport folyamatosan azon dolgozik, hogy a gyors technikai fejlődéssel az újabban megjelenő, még le nem fedett területeket felkutassa, valamint az új piaci szegmensek megismerése és azok tevékenységébe történő beépítése révén tovább erősítse piaci pozícióját a partnerei és a betegek megelégedésére.

A cégcsoport tevékenységi köre az egészségügyi ellátás minden területét lefedi:

  • gyógyszerellátás,
  • gyógyászati eszközök és technológiai beszerzések,
  • komplett fogászati eszköz ellátás,
  • online értékesítés,
  • valamint logisztikai és raktározási szolgáltatások.

Küldetésünk

A közegészségügyben a legfontosabb tényező a Beteg maga. Szakmai és gyakorlati tapasztalatának köszönhetően az Euromedic jól tudja, hogy a betegek milyen ellátást szeretnének, igényelnek és érdemelnek. Nem csupán hivatásunk, hogy segítsünk az embereknek, hanem egyben a küldetésünk is, hogy az egészségügyben dolgozó szakembereket és rajtuk keresztül magukat a betegeket a legmodernebb technológiákkal, eszközökkel és szolgáltatásokkal lássuk el annak érdekében, hogy támogassuk őket egy jobb életminőség megteremtésében.

Célunk, hogy az egészségügyi ágazat számára a legjobb minőségű szolgáltatásokat tudjuk biztosítani, és közösen a meglévő ágazatbeli szolgáltatókkal együttműködve egészségesebbé tegyük a világot.

Legfőbb feladatunknak tekintjük, hogy minden körülmények között biztosítsuk a szállításokat a kórházak és a patikák számára, ezzel is hozzájárulva a gördülékeny és hatékony betegellátáshoz.

 

Team

 

 Edna Priel

Edna Priel

Ügyvezető

 

Tóth Zsuzsanna

Tóth Zsuzsanna

Cégvezető 

 

 

Levente Erika

Levente Erika

Adminisztrációs vezető

 

Vida Marianna

Dr. Németh Vida Marianna

Jogi megfelelési és adatvédelmi tanácsadó, tisztviselő (CO-DPO)

 

Kovács Annamária

Kovács Annamária

Főkönyvelő

 

Zámbori Melinda

Zámbori Melinda

Group Controller

 

György Ildikó

György Ildikó

HR igazgató

 

Uhrin Tamas

Uhrin Tamás

IT igazgató

 

Villám Hajnalka

Villám Hajnalka

Logisztikai igazgató

 

Sallay Gábor

Sallay Gábor

Műszaki fejlesztési igazgató

 

Deim Dorottya

Deim Dorottya

Projekt Manager

értékesítés, webáruház

 

 

 

Lajos Péter

Lajos Péter

Vezető Key Account Manager

KAPCSOLAT

SZÉKHELY:
Cím: H-1051 Budapest, Gerbeaud Ház, Dorottya u. 1, 2. emelet
Telefon: +36 1 8153 100
Fax: +36 1 8153 107
E-mail: info@euromedic-hungary.com

LOGISZTIKAI KÖZPONT

1119 Budapest, Nándorfejérvári út 36-40.

Gyógyszer-, illetve orvos-szakmai termékek nagykereskedelmével foglalkozó, nagy múltú, nemzetközi hátterű cégcsoport keres budapesti logisztikai központjába (XI. kerület) RAKTÁRI DOLGOZÓ (gyógyszertári asszisztens) munkatársat  két műszakos (de/du) munkarendben.

 Elvárások

  • gyógyszertári asszisztensi végzettség,
  • hétfőtől péntekig tartó két műszakos munkavégzés (délelőttös műszak 9-17-ig, délutános műszak 13-21-ig),
  • felelősségtudat, lojalitás, önálló munkavégzés,
  • kulturált megjelenés, viselkedés.

Előny

  • gyógyszer nagykereskedelmi, patikai területen szerzett tapasztalat,
  • mielőbbi munkakezdés.

Amit kínálunk

  • nemzetközi, kulturált munkakörnyezet,
  • hosszú távú munkalehetőség,
  • folyamatos fejlődés,
  • versenyképes fizetés, műszakpótlék
  • budapesti és vidéki utazási támogatás
  • munkaruha.

A fényképpel ellátott önéletrajzokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.

Copyright © 2020 Euromedic. All rights reserved